Folders

Hallo, mag ik me even voorstellen?

Ik heb je iets belangrijks te vertellen!

Ik ben jeugdauteur Guy Daniëls. Onlangs schreef ik het boek 'Heksenwens' over een zieke heks met een wens. Ze wil dolgraag naar het heksenfeest maar mag niet meer vliegen van de dokter. Haar heksenvriendinnetje Ella probeert dit op te lossen. In de dagdagelijkse realiteit vervullen de mensen van Make-a-Wish zulke wensen keer op keer. Zelf was ik 18 jaar lang vrijwilliger van Make-A-Wish. Daarom wil ik dit boek dan ook graag opdragen aan alle vrijwilligers én aan de wenskinderen van Make-A-Wish.

Met de hulp van heel veel lieve mensen kon ik 2650 exemplaren van Heksenwens aankopen en schenken aan Make-A-Wish. Natuurlijk moeten deze boeken ook verkocht worden! Op die manier kunnen we €40.000 verzamelen voor deze schitterende vereniging.

Wil jij mij helpen om deze wens in vervulling te laten gaan?

Alvast bedankt.

Guy Daniëls.

Daarom een warme oproep! Steun dit project en bestel heksenwens op www.makeawish.be/shop. Het boek kost € 14,95 + verzendingskosten. Het volledige bedrag gaat naar Make-A-Wish Vlaanderen. Het boek is geschikt voor kleuters en kinderen van het 1e en 2e leerjaar.

Klik hier om de folder te downloaden.

Je kan ook gewoon de folder downloaden en delen via sociale media!

 
   
 

boek in de kijker

Koop dit boek