Viert de Kerstman ook Kerstmis

Hou jij ook zo van de kersttijd? De lichtjes in de straten, het versieren van de kerstboom, de gezellige sfeer …? En zou je graag eens overheerlijke worstenbroodjes willen maken? Dan is Viert de Kerstman ook Kerstmis? precies het boek voor jou. Je kan er in je eentje uit lezen, maar het is nog leuker om er samen met anderen van te genieten. Het kerstverhaal, bekende kerstliedjes, een pak vol gedichtjes, het Boek van de Kerstman, allerlei weetjes over Kerstmis, leuke kerstverhalen … afgewisseld met mooie foto’s en prachtige tekeningen zorgen voor uren vol plezier!

Miniboekje
Na het succes van het 'grote' verzamelwerk over Kerstmis is er nu deze kleine uitgave met een selectie uit het grote boek. Een knus kijk- en leesboek over Kerstmis en alles wat er mee te maken heeft.
Voor alle leeftijden!

Werkmap
Deze werkmap kan je met of zonder het bijbehorende boek gebruiken. De tekeningen van de twee verhalen uit het boek zijn extra groot afgedrukt zodat je ze klassikaal kan gebruiken of op je kamer kan ophangen. Kan je niet wachten tot het Kerstmis is dan helpt de adventskalender je de dagen af te tellen. Wil je alvast in de sfeer komen dan maak je aan de hand van de receptenkaartjes heerlijke worstenbroodjes. Die smaken heerlijk terwijl je uren naar de poster van de Kerstmarkt kan kijken. En wie er echt niet genoeg van krijgt neemt alvast zijn kleurpotloden om de mooie tekeningen in te kleuren. Voor je het weet is het echt Kerstmis. Geniet ervan.

  • 8 vertelplaten van het verhaal ‘Wie koopt mij?'.
  • 8 receptenkaarten van ‘Hoe maak ik worstenbroodjes?
  • 7 vertelplaten van het verhaal De slee van de Kerstman.
  • Poster van de kerstmarkt.
  • Adventskalender Tel de dagen af tot het Kerstmis is.
  • 4 kleurplaten, om lekker in te kleuren.

 

Uitgeverij: Clavis - Uitgegeven in 2006

Terug naar overzichtFIG.PRODUCTINFOPRIJSAANTAL 
Boek Viert de Kerstman ook Kerstmis? €  19,95
Miniboekje Viert de Kerstman ook Kerstmis? €  5,50
Werkmap Viert de Kerstman ook Kerstmis? €  13,95

boek in de kijker

Koop dit boek